Monique van den Bos

Stenengids, Energiesurfer, Co-creator

Eefje
Ik heb een behandeling bij Monique gehad. Monique raakte met een paar woorden mij zo enorm, dat ik meteen voelde: “zij helpt mij een stukje verder op mijn pad”. Monique heeft een hele zachte, liefdevolle energie bij zich, die helpt om de zachte delen weer open te zetten en lief te zijn voor jezelf. Ik heb een healing dmv stenen en een handoplegging gehad. Tijdens de behandeling voelde ik dat de stenen mij een enorme boost gaven, een soort van opladen. Na de behandeling voelde ik een enorme schoonmaak en ruimte komen in mijn lichaam. Ik voel ook dat Monique niet voor niets op mijn pad is gekomen. Zij heeft vele kwaliteiten die ik nog niet allemaal heb gezien. O.a. heb ik een volle maan sessie bij haar gedaan. Ik kwam heel onrustig binnen en ging helemaal zenn weer naar huis. Wat een zaligheid. Daarnaast weet Monique heel veel van stenen. Welke steen past bij je? Welke steen kan jou op dit moment een tijdje ondersteunen? Kortom Monique is een hele lieve dame met veel kennis en kunde die je kan helpen met obstakels op je pad. Ik raad je aan om eens kennis te gaan maken met haar!
Flora
Wat mij het meest bijgebleven is, is dat per steen duidelijk een behoefte en/of advies naar boven kwam wat op dat moment ook echt in mij speelde. Het fijne was dat Monique mij precies kon vertellen wat ik moest doen via de stenen en met welke stenen ik mijzelf het beste kon ondersteunen. Ook kwamen er specifieke dingen uit het verleden door de stenen bij haar binnen, die mij ook weer meer duidelijkheid gaven over mijzelf. Een bijzonder verrassende en positieve ervaring.
Henriëtte
Met Monique was er direct een klik. Haar prettige stem en fijne benadering maakt dat je goed naar haar luistert. Zij weet de juiste snaar te raken en gevoelens en gedachten goed te verwoorden. Onze eerste afspraak vond bij haar thuis plaats, een prettige sfeervolle omgeving waar je je thuis voelt. Niet goed wetende wat ik moest verwachten heb ik mij door Monique laten leiden door de meditatie. Haar stem volgend ben ik tot mijn diepe innerste gekomen, dat maakte het nodige verdriet los maar daardoor kwamen er ook nieuwe inzichten. Daarna was er voor mij een gevoel van opluchting, verlichting, en was de eerste stap gezet naar heling en acceptatie van het verdriet dat ik voel.
Trudy
Monique is een warme persoonlijkheid en heeft met haar kennis en deskundig advies voor mij de juiste stenen gevonden. Deze ondersteunen mij als een stille kracht in mijn dagelijks leven.
Previous
Next